A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Komplex védelmi szolgáltatás

külföldön tartózkodó magyar állampolgárok részére


Cégünk globális, a Föld összes országára kiterjedő megoldást kínál azon ügyfelek részére, akik olyan területre kívánnak utazni, illetve olyan országban kívánnak hosszabb ideig tevékenykedni, ahol a Magyar állam külképviselete nem tudja koordinálni a Magyar állampolgárok biztonságos mozgását.

Szolgáltatásunk elsősorban preventív, azaz megelőző intézkedés jellegű, másodsorban defenzív, azaz valós fizikai védelmet is biztosít.

Szolgáltatásunk preventív elemei:

- Az első fázisban az állampolgárt tájékoztatjuk az adott ország szokásairól és esetleges problémáiról. (Az érintettel megismertetjük az ország működési mechanizmusát, vallási, politikai és gazdasági rendszerét, társadalmi és hierarchikus beállítottságát. VALÓS, RÉSZLETES, ELSŐ KÉZBŐL SZÁRMAZÓ, FRISS INFORMÁCIÓK ALAPJÁN!)

- Második fázisban egy esetleges probléma, válsághelyzet kezelésére vonatkozó elméleti és gyakorlati felkészítést, tréninget biztosítunk, amely jelentős mértékben növelheti az ilyen szituációba került állampolgár túlélési esélyeit.

- Harmadsorban feladataink közé tartozik a rezsim intézkedések meghatározása, működésének ismertetése és működési fázisainak, szerveinek ellenőrzése.

Defenzív szolgáltatásunk sokfajta megoldást kínál, akár passzív, akár aktív formában:

- Nyakba akasztható plasztik kártya fényképpel, névvel, a Magyar Köztársaság jelével ellátva. Esetleges támadás során a viselő személye hivatalosnak tűnhet, mely javítja biztonságát.

- Ügyféli kapcsolattartás, napi történések megbeszélése, problémák ismertetése a biztonsági szolgálattal.

- Ruházatba rejtett kisméretű jeladó, amely jelet küld a diszpécser központba, ezáltal tudatva a személy pontos tartózkodási helyét.

- Lehetőség van pánikfunkcióval rendelkező műholdas telefon használatára, amely a pánikgomb megnyomásakor riasztást küld a legközebbi diszpécser központba, ezáltal a védelemért felelős cég perceken belül értesül arról, hogy az adott személy bajba került.*

Aktív megoldásokra a következő formákban van lehetőség:

- szerződés alapján folyamatos fizikai védelem biztosítása

- riasztás esetén a riasztás okának ellenőrzése, kapcsolatfelvétel a kompetenciával rendelkező hivatallal, szervvel, személlyel

- helyszíni konfliktus megelőzése és kezelése

- felkutatás, kimenekítés

- hazaszállítás koordinálása, kivitelezése

Célunk, hogy akár diplomáciai, akár egyéb kommunikációs, akár fizikai úton a lehető leghamarabb megoldjuk az adott problémát, kezeljük a krízishelyzetet.

A vállalkozás különlegessége, rendkívüli előnye más cégekkel szemben, hogy ötvözi a védelmi és a koordináló funkciót. Míg a legtöbb cég vagy védelmi funkciót biztosít, vagyis az ügyfelet kísérve fizikai védelmet valósít meg, vagy koordináló funkciót lát el, és helyismeretét és kapcsolatait kiaknázva az utazókat koordinálja, segíti mozgásukat, megszervezve utazásukat. Cégünk e funkciókat összefogva mind a koordinálást, mind a biztonságot szavatolja.

Kiterjedt, élő kapcsolatrendszerünk a Közel-Keleten és Afrikában biztonságos utazást garantál. Afrika 40 országában rendelkezünk élő kapcsolattal, alapos helyismerettel.

Amennyiben a fenyegetettség nem oly mértékű, hogy kíséretet szükségesnek ítélje az állampolgár, nagyon hasznos lehet a pánikgombos mobiltelefon és a jeladó használata. A pánik gombos telefonkészülék rendelkezik egy pánik gombbal, mely abban az esetben, ha a használó négy másodpercig nyomva tartja, automatikusan riasztást küld az adott távfelügyeleti központba. Közli a krízishelyzet pontos helyét, címét, hosszúsági és szélességi koordinátáit, esetlegesen a bajba jutott személy vércsoportját, nemét, korát, egyéb adatokat.

A GPS technológiával működő nyomkövető telefonok rendelkeznek mindazon funkciókkal, melyek a mai magyarországi piacon elvárhatóak, ezen felül képesek rögzíteni, archiválni használójuk aktuális hollétét, sebességét, haladási irányát, adott vagy korábbi tartózkodási helyét. Ezen információk egy diszpécseri központból online nyomon követhetők és megjeleníthetők. Igény szerint térképes megjelenítéssel lerövidül a reakció idő, nő az érintettek személyi és anyagi biztonsága, valamint az intézkedések hatékonysága, gyorsasága. Ezzel a rendszerrel nem csak a készenléti szolgálat tud azonnali hatállyal a segélykérő segítségére sietni, hanem a jelzést leadóhoz legközelebb eső őr, járőr, esetleg rendőr is hatékonyan riasztható.

Távfelügyelet

Távfelügyelet
 
Ha nem szeretné a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát kösse távfelügyeletre riasztóját.

Követeléskezelés

slide2
 

Minden nap veszteség, míg adósa használja az Ön pénzét!

Élőerős őrzés

slide1
 
Porta, rendészeti, vagyonőri szolgálat (telephelyek, ipari létesítmények, irodaházak, kereskedelmi üzletek)

Referenciák

szerszoft 

nyirepszer logo

viridis logo 2

Kapcsolat

Székhely: 3900 Szerencs, Rákóczi út 43.

Telefon: +36-30/976-0000, +36-47/361-389

Fax: +36-47/361-436

Web: www.gprotect.hu

Email: info@gprotect.hu, szerencstavfelugyelet@gmail.com

Globalprotect Logo