A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Cégünk létrehozásában, tevékenységi körének meghatározásában az emberiség egyik legfontosabb tényezője a biztonság kapta a főszerepet. Vállalkozásunkat ezen igények kielégítése köré építettük, bele értve a magán és a vállalati szférát, ezen belül a személyi és vagyonbiztonságunkat, valamint a szépkorúakról való gondoskodást.

Mottónk a mindennapok nyugalmának megteremtése. Ehhez szakítanunk kell a személy és vagyonvédelemben sokszor honos, szakmaiságot nélkülöző látszat biztonsággal. Helyette, egyedi felméréseken, kockázatelemzéseken alapuló megoldásokat javasolunk mind a személyi és vagyonbiztonság területén.

Nem árt átgondolni, hogy vagyonvédelmi kiadásainknak arányban kell állniuk a megóvni szánt értékkel a lehetséges kár mértékével. Minimális költségért nem várhatunk magas szintű munkavégzést és biztonságot.

Profiljaink a magántulajdon védelme távfelügyeleti rendszerrel és hozzá kapcsolt járőrszolgálattal, lakásfelügyelet, házi segítségnyújtás, követeléskezelés és sofőrszolgálat.

Távfelügyelet

Távfelügyelet
 
Ha nem szeretné a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát kösse távfelügyeletre riasztóját.

Követeléskezelés

slide2
 

Minden nap veszteség, míg adósa használja az Ön pénzét!

Élőerős őrzés

slide1
 
Porta, rendészeti, vagyonőri szolgálat (telephelyek, ipari létesítmények, irodaházak, kereskedelmi üzletek)

Referenciák

szerszoft 

nyirepszer logo

viridis logo 2

Kapcsolat

Székhely: 3900 Szerencs, Rákóczi út 43.

Telefon: +36-30/976-0000, +36-47/361-389

Fax: +36-47/361-436

Web: www.gprotect.hu

Email: info@gprotect.hu, szerencstavfelugyelet@gmail.com

Globalprotect Logo