A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Mobilriasztás

A védeni kívánt ingatlanának adottságait figyelembe vevő hordozható riasztórendszert telepítünk, amelyet távfelügyeleti szolgálatunkhoz csatlakoztatunk.

Ez a szolgáltatás alkalmas lehet arra is, hogy kisebb ráfordítás mellett megtapasztalhatja a tartós távfelügyelet előnyeit.

 

Visszatérő ellenőrzés

A védeni kívánt ingatlanán illetve annak környezetében egyeztetett gyakoriságú járőrözést hajtunk végre, kulcs adása esetén annak zárt részein is ( pince, garázs, melléképület)

Betörés, halaszthatatlan műszaki problémák (pl. csőtörés, tűz) esetén a kapott felhatalmazás alapján megtesszük a további intézkedéseket.

Az ellenőrzések alkalmait egy felragasztott matricán rögzítjük, így Ön hazaérkezését követően aazok számáról és idejéről azonnali tájékoztatást kap. Ezen kívül minden ellenőrzésről külön feljegyzést készítünk, amelyről ön összefoglaló tájékoztatást kérhet.

 

Kutyafelügyelet

A lakóingatlanok illetve ipari ingatlanok nagy részén kedvtelésből, vagy őrzési célból kutyákat tartunk, amelyek ellátása és gondozása néha akadályba ütközhet, hiszen nem mindenhová vihetjük magunkkal.

Nyílván pár napra a szomszéd vagy közeli ismerős is besegíthet, de több hetes távollét már terhes lehet ismerőseinknek, szomszédainknak.

A közelben nincs kutyapanzió, valamint azok árai jóval magasabbak.

Ezen túlmenően nem szakítjuk ki kutyánkat a megszokott környezetből és panzióval ellentétben az idegen hely és idegen személy helyett csak az ételt biztosító személye változik.

Ezért úgy gondoljuk, hogy a kutyafelügyelet keretén belül kapott tájékoztatás alapján ellátott kutyák gondozása ideális megoldás lehet.

Szükség esetén a megszokott állatorvos bevonásával kezelhető, aki ismeri a kutyát, annak kórelőzményeit.

A gondozásról feljegyzést készítünk, amelyről ön összefoglaló tájékoztatást kérhet.

Távfelügyelet

Távfelügyelet
 
Ha nem szeretné a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát kösse távfelügyeletre riasztóját.

Követeléskezelés

slide2
 

Minden nap veszteség, míg adósa használja az Ön pénzét!

Élőerős őrzés

slide1
 
Porta, rendészeti, vagyonőri szolgálat (telephelyek, ipari létesítmények, irodaházak, kereskedelmi üzletek)

Referenciák

szerszoft 

nyirepszer logo

viridis logo 2

Kapcsolat

Székhely: 3900 Szerencs, Rákóczi út 43.

Telefon: +36-30/976-0000, +36-47/361-389

Fax: +36-47/361-436

Web: www.gprotect.hu

Email: info@gprotect.hu, szerencstavfelugyelet@gmail.com

Globalprotect Logo