A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

A rászoruló mindig fokozottan kiszolgáltatott

Ez a szolgáltatásunk kifejezetten a szépkorúakról, szüleinkről, hozzátartozókról való gondoskodást jelenti. Ragaszkodnak munkájuk gyümölcséhez, életük során megtermelt javaikhoz, házaikhoz, még akkor is, ha ez egyedülléttel párosul, és könnyen áldozattá válhatnak.

Sokszor eszünkbe juthat, hogy mi történik akkor, ha egyedül élő idős édesanyánk, édesapánk télen elesik az udvaron, vagy a lakásban és nem tud felkelni?
Vagy közvetlen, testi épségét fenyegető támadás éri? Hiszen a bűnelkövetők nagyon jól tudják, hogy az idősek képtelenek az ellenállásra és mindemellett életkoruknál fogva már rossz megfigyelők, nem tudnak támadóikról személyleírást adni.
A lényeg ugyanaz: nem tud önerőből segítséget kérni és ennek igen súlyos következménye lehet. A megoldás a folyamatosan viselhető pánikgombos jeladó.
Szolgáltatásunk életmentő lehet azok számára is, akik valamilyen oknál fogva magányosan élnek, és rendkívüli módon bekövetkező válsághelyzetben nem számíthatnak senkire.

A sérült, vagy áldozattá vált idős ember számára egy telefonkészülék elérése, szám tárcsázása, kapcsolásra várakozás is értékes időt jelent, így legoptimálisabb megoldás lehet a segélyhívó karkötő, vagy pánikgombos mobiltelefon.

A gomb megnyomása után a diszpécserünk soron kívül tud intézkedni a kialakult élethelyzet megoldására a háziorvos, mentőszolgálat, hozzátartozó vagy a hatóság értesítésére.

Távfelügyelet

Távfelügyelet
 
Ha nem szeretné a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát kösse távfelügyeletre riasztóját.

Követeléskezelés

slide2
 

Minden nap veszteség, míg adósa használja az Ön pénzét!

Élőerős őrzés

slide1
 
Porta, rendészeti, vagyonőri szolgálat (telephelyek, ipari létesítmények, irodaházak, kereskedelmi üzletek)

Referenciák

szerszoft 

nyirepszer logo

viridis logo 2

Kapcsolat

Székhely: 3900 Szerencs, Rákóczi út 43.

Telefon: +36-30/976-0000, +36-47/361-389

Fax: +36-47/361-436

Web: www.gprotect.hu

Email: info@gprotect.hu, szerencstavfelugyelet@gmail.com

Globalprotect Logo