A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

A Távfelügyelet több mint egy riasztó, a zárt helyiségek védelmének leghatékonyabb módja!

A lakásbetöréseket tekintve Borsod-Abaúj-Zemplén Megye az ország egyik legveszélyeztetettebb régiói közé tartozik. Az őrizetlenül hagyott lakások, nagy értékkel bíró borospincék, irodaházak, üzletek könnyű célpontok. A környezet figyelmére alapozó, lokálisan működő riasztók hangjára ma már kevesen figyelnek, jobb esetben értesül róla a tulajdonos, ha GSM készülékkel összekötött riasztó van az ingatanban.

Ha nem szeretné a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát kösse távfelügyeletre riasztóját.

 

Mi is az a Távfelügyelet?

Épületekben, lakásokban, családi házakban, hétvégi házakban, boros pincékben, telephelyeken, szórakozó helyeken vagy irodákban működő riasztórendszerekről beérkező jelzések napi 24 órás, folyamatos felügyeletét, a jelzések feldolgozását és a riasztásokra történő azonnali járőrszolgálat vonultatását jelenti.

· Az ügyeletes diszpécserek az intézkedést igénylő jelzések (támadás, betörés) esetén azonnal a helyszínre küldik a járőrszolgálatot.
· A kivonuló járőrszolgálat a helyszínen tájékozódik, biztosítja az ügyfél vagyontárgyainak ( személyének) védelmét, lehetőség szerint a feltételezett elkövetőt elfogja, és értesíti a rendőrhatóságot.
· Részletesen tájékozatjuk Önt az eseményekről és tett intézkedésekről

Már meglévő riasztó rendszer esetén annak jelzéseit megbízható módon egy olyan diszpécserközpontba továbbítjuk, amely jelzés esetén a szükséges intézkedésekről a hét minden napján, 24 órán át gondoskodik.

Ennek hiányában a védeni kívánt lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben, irodákban a helyiség adottságait és felhasználói szokásait figyelembe vevő riasztórendszert telepítünk, amely lehet:
- Telefonos távfelügyelet
- Rádiós távfelügyelet
- GSM távfelügyelet
- GPRS távfelügyelet

A riasztóberendezéssel és távfelügyeleti rendszerrel védett helyiségekbe a betörés valószínűsége nagyságrendekkel kisebb és mivel az elkövetőnek minimális idő áll rendelkezésére, az okozott kár töredéke a védelem nélküli objektumokhoz képest.
Tegye biztonságosabbá ingatlanát!

Rendszerünk számos vállalati és lakossági igényhez alkalmazkodni tud. Akár önállóan, akár élőerős védelemhez kapcsolva. Tanácsadó szakértőink segítségével testre szabott biztonságtechnikai megoldásokat tudunk nyújtani

Távfelügyelet

Távfelügyelet
 
Ha nem szeretné a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát kösse távfelügyeletre riasztóját.

Követeléskezelés

slide2
 

Minden nap veszteség, míg adósa használja az Ön pénzét!

Élőerős őrzés

slide1
 
Porta, rendészeti, vagyonőri szolgálat (telephelyek, ipari létesítmények, irodaházak, kereskedelmi üzletek)

Referenciák

szerszoft 

nyirepszer logo

viridis logo 2

Kapcsolat

Székhely: 3900 Szerencs, Rákóczi út 43.

Telefon: +36-30/976-0000, +36-47/361-389

Fax: +36-47/361-436

Web: www.gprotect.hu

Email: info@gprotect.hu, szerencstavfelugyelet@gmail.com

Globalprotect Logo