A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Higgyük el olcsóbb megelőzni a követelések felhalmozódását, növekedését, mint több hónap, esetleg év után végrehajtói díjat, bírósági eljárási illetéket, perköltséget, ügyvédi díjat fizetni!

Amennyiben úgy döntött, hogy cégédnél a kintlévőség kezelés területén a hangsúlyt a megelőzésre helyezi, a kintlévőség kezelő bélyegző használatát ajánljuk.

Figyelem! A lenti bélyegző lenyomat egy reklám célból készített kintlévőség kezelő bélyegző képe. Minden egyes ügyfelünk a részére egyedileg készített kintlévőség kezelő bélyegzőt használ

A kintlévőség kezelő bélyegzőt használhatja a szerződésben rögzített időintervallumban ( célszerű egy évben meghatározni) bármikor, szállítói és egyéb számláin, szerződésein, levelezésein és egyéb iratain. Szintén Ön dönthet arról, hogy, melyik üzleti partnerénél és az együttműködésük melyik szakaszában használja.

A kintlévőség megelőző bélyegző alkalmazásával nagy sikerességgel megelőzheted határidőn túli, lejárt követeléseid kialakulását. Használatával érzékelteted üzleti partnereid számára, hogy nagy gondot fordítasz a fizetési fegyelem betartására, úgy hogy közben a közöttetek kialakult üzleti kapcsolat is fennmarad.

Ez a szolgáltatás hozzájárul a kintlévőségeinek csökkentéséhez, javítja az üzleti partnerei fizetési hajlandóságát, ezáltal a cége anyagi helyzete is javul.

A kintlévőség megelőző, kintlévőség kezelő bélyegző ára:5.000 Ft + ÁFA/hó.

Itt nem árt számolnod, hogy egy fizetési felszólító levél megírása mennyi időt vesz igénybe, melyik munkatársadnak jelent plusz feladatot és nem utolsó sorban egy ajánlott levél postaköltségét. (pl 5000+Áfa az 6350 Ft/hó, ez napi 211 Ft, ami jóval kevesebb mint egy ajánlott téri vevény feladási költsége)

Távfelügyelet

Távfelügyelet
 
Ha nem szeretné a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát kösse távfelügyeletre riasztóját.

Követeléskezelés

slide2
 

Minden nap veszteség, míg adósa használja az Ön pénzét!

Élőerős őrzés

slide1
 
Porta, rendészeti, vagyonőri szolgálat (telephelyek, ipari létesítmények, irodaházak, kereskedelmi üzletek)

Referenciák

szerszoft 

nyirepszer logo

viridis logo 2

Kapcsolat

Székhely: 3900 Szerencs, Rákóczi út 43.

Telefon: +36-30/976-0000, +36-47/361-389

Fax: +36-47/361-436

Web: www.gprotect.hu

Email: info@gprotect.hu, szerencstavfelugyelet@gmail.com

Globalprotect Logo